Hodnocení obchodu

5,0 39 hodnocení
Přidat hodnocení
5
39x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 26.5.2021
+ Rychlost a krásný dáreček.

Avatar autora | 22.11.2020
Výběr zboží, rychlost dodání, perfektní komunikace.
Avatar autora | 5.7.2020
+ rychlé dodáni, dobrá komumikace a krásné zboží

Avatar autora | 2.6.2020
Úžasný, profesionální přístup obchodu, vřele doporučuji
Avatar autora | 31.5.2020
+ Krásné náramky
+ Kvalitní zpracování
+ Rychlé dodání

Již jsem zde nakoupila několikrát a rozhodně ne naposledy :-). Zboží je moc hezké. Ceny odpovídají kvalitě. Odesílají většinou do druhého dne, já jsem měla náramky na míru s úpravou, takže i s cestou jsem je měla doma za týden.
Avatar autora | 7.5.2020
Rychlost a spokojenost
Avatar autora | 17.4.2020
vstřícný přístup, rychlé dodání, láska k tomu co prodávají, úžasná komunikace
Avatar autora | 10.2.2020
+ Rychlost, výborná komunikace, zboží pěkně zabalené

Avatar autora | 9.2.2020
krásný doplněk interiéru
Avatar autora | 14.1.2020
nádherné náramky, skvěle padnou. Rychlé vyřízení, příjemná komunikace, velmi ochotní. Určitě doporučuji.
Avatar autora | 22.12.2019
+ pošta mi zásilku dolámala, z obchodu mi okamžitě poslali nové zboží a dle fotografií zboží reklamovali na poště, super rychlé a příjemné vystupování, super

Avatar autora | 8.12.2019
+ Rychlost doručení a spokojenost s objednávkou

Avatar autora | 31.7.2019
Dobrá komunikace, vyšli mi vstříc ohledně velikosti náramku. Spokojenost !
Avatar autora | 24.7.2019
Vše proběhlo naprosto v pořádku, bylo sice vyprodáno, ale jakmile naskladnili, ihned mne kontaktovali. Vřele doporučuji!
Avatar autora | 14.6.2019
+ Kabelka mi přišla krásně zabalená, v balíčku byla i pohlednice z Bali s ručně psaným poděkováním za objednávku.

Avatar autora | 11.6.2019
+ Obchod mi ochotně pomohl vyřešit potíž s objednáním vzniklou na mé straně. Moc děkuji!
+ Rychlé dodání.

Ochota, rychlé dodání.
Avatar autora | 6.6.2019
+ Celá objednávka prebehla rýchlo, bez komplikácii a tovar je kvalitný.

Avatar autora | 29.4.2019
Rychlé dodání, zboží dorazilo v pořádku.
Avatar autora | 4.4.2019
+ kvalitní výrobky, rychlé jednání

Avatar autora | 28.3.2019
+ Rychle dodání. Velký výběr. Spolehlivost. Těším se na další nákup.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 39

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním, více informací zde